News Detail

Welke kosten kun je verwachten tijdens de (ver)koop van Spaans onroerend goed?

Welke kosten kun je verwachten tijdens de (ver)koop van Spaans onroerend goed?

Bij de (ver)koop van onroerend goed in Spanje zijn er zowel kosten voor de koper als voor de verkoper. In de oriëntatiefase is het vaak moeilijk te achterhalen welke kosten nou voor wie zijn. Een veelgestelde vraag is: ”met welke kosten moet ik rekening houden als ik een huis in Spanje ga kopen?”

Bij PM Estate is het onze missie om de zoektocht naar jouw droomhuis zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom vind je in deze whitepaper een overzicht van welke kosten voor wie zijn, welke kosten je ongeveer kunt verwachten en wat deze kosten precies inhouden.

Download de gratis whitepaper hier!

 

speaks :dutch ,english, german, french and spanish.

    Compare

    Translate »
    Need Help? Chat with us

    Enter your keyword